• > Objavio: Sv_bg
  • > Objavljeno: 12. septembra 2015.
  • > Adresa: Dr Ivana Ribara, Novi Beograd, Serbia

POVOLJNO! HITNO!

Prodajem DIZAJNERSKU KOŽNU UGAONU GARNITURU „VENICE MINI“ SA OSVETLJENJEM švajcarskog proizvodjaca NATIVO.

Garnitura je kupljena u maju 2014., u odličnom je stanju, bez ikakvih oštećenja, kao nova, još uvek u garanciji. Održavana je isključivo sredstvima za održavanje kože. Garnitura je leva, materijal koža-eko koža (sa ovom kombinacijom, visoko opterećeni delovi, kao što su sedišta, rukonasloni, nasloni za leđa, su od prave italijanske kože. Samo manje bitni delovi za udobnost, kao što su korpus, leđa garniture ili stranice su napravljeni od eko kože). Boja: siva sa bež detaljima (madras 70386 i beige B20). Takodje, postoji i mehanizam za izvlačenje čime se dobija prostrana površina za spavanje, kao i dekorativno osvetljenje u jednom rukonaslonu! Uz garnituru se dobijaju i cetiri dekorativna jastuka u bez boji.

Moderan dizajn, materijal visokog kvaliteta, prvoklasna izrada, robusna konstrukcija, vrlo široka sedišta, lako za održavanje, proizvedeno u Evropskoj Uniji, NATIVO patentiran švajcarski dizajn.
Dimenzije 320x200x97cm.
Cena: 145.000 din

Sajt na kome možete pogledati detaljan opis proizvoda i cenu za novu garnituru:
http://sofa24.rs/sr/dizajnerske-garniture-/74-dizajnerska-garnitura-venice-mini-sa-osvetljenjem.html?search_query=venice+mini&results=1#/27-materijal-italijanska_koza_eko_koza/29-mehanizam-da10367 pregleda ukupno,  danasGoogle Oglasi

Google oglasi